הי

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

08/04/2012 | 17:21 | מאת: מיכל

חג שמח! מה שלומך? אני שמחה לבשר לך שסיימתי את החונכות לאחר 9 פגישות שבהן בישרתי לו שאני עוזבת, ולאחר תהליך פרידה שבו אמרתי לו שהוא לא הסיבה שאני עוזבת. רציתי להתייעץ... אני ממש מתגעגעת ויודעת שזה חלק מתהליך של פרידה. האם כדאי לבוא לבקר אותו או לא, וכמובן אחרי כמה זמן לבוא לבקר? בנוסף, כמה זמן אמור להיות הביקור שלי? תודה, מיכל

מיכל יקרה שלום, גאה בך מאוד על התהליך שעברת ועל בחירתך המורכבת והלא פשוטה כלל. נראה שערכת את הפרידה עם הנער בצורה נכונה ומושכלת, ממקום של צמיחה והתפתחות בריאה - יישר כח ! לעת עתה רצוי לא להיפגש עימו כלל, כדי לא לבלבלו, וכדי לא ליצור אצלו את התקווה לחזרתך. געגוע הנו רגש טבעי בפרידה, שמהווה עבורכם התמודדות הדדית. תני לזמן לעשות את שלו, ואולי בעתיד תוכלי לפגוש אותו ולדרוש בשלומו, אך לא כעת. מאחלת לך המשך דרך צלחה ופורייה. המשיכי לעדכן אותי... חג שמח, שירלי

10/04/2012 | 12:51 | מאת: מיכל

הי. חמודה. ממש תודה. אגב, זה בסדר שאני לא יוצרת קשר נכון?? זה לא יוצר סוג של נטישה?! חג שמח. מיכל.

מנהל פורום ייעוץ חינוכי