גמילה רק בבית

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

06/11/2011 | 13:04 | מאת: מירה

זה נכון לעשות לבן שנתיים וחצי בהתחלה גמילה רק בבית ואחר כך גמילה גם בחוץ כלומר בבית אני מורידה תחתוני גמילה ובחוץ אני משתמשת בהם עד שבבית יפסיק לפספס אז אני אוריד לו אותם גם בחוץ האם זה אפשרי?

מירה שלום רב, בהחלט אפשרי להתחיל בגמילה בבית, ולאחר מכן לתרגלה גם בחוץ. יחד עם זאת, חשוב להיות קשובים לילד, ולראות מה נוח ומתאים לו בתהליך. כלומר, אם הוא משתף פעולה עם דרך זו, מצויין. אך אם הוא מבקש להוריד את הטיטול גם בחוץ, יש לאפשר לו זאת, למרות החלטתך. בהצלחה, שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי