תחתוני גמילה

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

15/10/2011 | 15:57 | מאת: מאיה

15/10/2011 | 16:03 | מאת: מאיה

בני בתהליכי גמילה כבר 3 ימים הוא משתין באסלה אבל מפספס לפעמים אתמול בגן הוא הלך עם תחתוני גמילה ולא הסכים להשתין באסלה של הגן עשה פיפי בתחתוני גמילה בבית אני מורידה לו אותם כדי שישים לב מתי יש פספוס ויבדיל השאלה שלי האם זה אפשרי להשתמש בתחתוני גמילה כשאנחנו מחוץ לבית או שזה יעכב את התהליך כי נראה לי שהגמילה תהליך ארוך קצת למרות שחשבתי שזה עניין של 3 ימים וזהו אבל הקטע שהוא עדיין לא מבין להגיד לי מתי יש לו פיפי פשוט אני לוקחת אותו לשירותים וזהו לפעמים מסכים ולפעמים לו אבל בחוץ מעדיפה להתמש בתחתוני גמילה האם זה בסדר?

מאיה שלום רב, כל ילד נגמל בצורה שונה ובדרך אחרת, לכן אם אינו מביע התנגדות לתחתוני הגמילה, ניתן להלבישם לסרוגין לפי הצורך. חשוב להמשיך לקחת אותו לשירותים או להציע לו מידי פעם, ולא לחכות שהוא יבקש. תהליך הגמילה לוקח זמן, ויש צורך בסבלנות, באורח רוח ובלמידת צרכיו ורצונותיו של הילד, כמו שעשית עד כה. בהצלחה ושבוע טוב, שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי