עבודה - יעוץ חינוכי

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

06/10/2011 | 00:17 | מאת: dana

שלום אני חושבת ללמוד ייעוץ חינוכי במסגרת תואר שני,אין לי נסיון בתחום.באיזה אתרים אפשר לדעת או לדנר עם איש מקצוע כדי להיתרשם? תודה מראש

דנה שלום, רשמי בכל מנוע חיפוש באינטרנט את המונח "יעוץ חינוכי" לבטח יעלו כמה דברים, שיכולים לתרום לך. בנוסף, בדקי באתר של משרד החינוך או/ו באתר של שפ"י (שירות פסיכולוגי חינוכי) יכול להיות שיש שם את המידע שאת מחפשת. כמו-כן את מוזמנת לגשת לאחד מבתי הספר במקום מגורייך, ולשוחח עם יועצת ביה"ס, זו תתן לך מענה לגבי חיי השגרה של היועצת. בהצלחה וגמר חתימה טובה, שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי