לימודי ייעוץ חינוכי

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

28/06/2011 | 13:36 | מאת: שרית

שלום, יש לי תואר ראשון בפסיכולוגיה ואני מעוניינת להמשיך ללימודי ייעוץ חינוכי. רציתי לשאול האם ישנו ביקוש בתחום ומהם תנאי השכר? בנוסף, אשמח אם תסבירי לי קצת על התחום ועל העבודה בו. תודה, שרית

שרית שלום, כמו בכל עבודה גם בייעוץ חינוכי סדרי הביקוש וההיצע משתנים משנה לשנה, ותלויים בגורמים שונים ובצרכי המערכת. אין לדעת כעת מה יהיה כשתסימי את לימודייך. תנאי השכר הם אלו של משרד החינוך. תפקידה של היועצת בביה"ס הנו רחב, מגוון ותלוי אישיותה של היועצת או/ו אישיותו של מנהל ביה"ס. ישנן בפורום שאלות נוספות בנושא זה. מזמינה אותן לעיין בהן. בהצלחה, שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי