עצירות

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

12/06/2011 | 14:05 | מאת: טלי

יש לי ילד מקסים בן שלוש ותשעה חודשים והוא מתאפק עם הקקי ולא רוצה שיצא החוצה.ורק אחרי שכנועים הוא מתיישב לעשות.ניסינו להתעלם ניסינו מתנות ניסינו לכעוס - אבל כלום לא עוזר.אחת לשלושה-ארבעה ימים הוא עושה קקי.נשמח לעצתך תודה

טלי שלום, במצב זה יש לפנות לרופא ילדים להתייעצות לגבי העניין. ישנן סיבות רבות להתאפקות של ילדים, ויש צורך לברר את הנושא לעומק. רצוי שתתיחסי לכך בטבעיות מבלי להלחיץ את הילד או לכעוס עליו. סביר להניח שלא נעים לו להתאפק. לכן בנוסף להתייעצות הרופא, השתתפי בקושי שלו - אני רואה שלא נעים לך להתאפק, ושאלי אותו מה יכול לעזור לו , למשל: סיר אחר או אסלה קטנה או כל דבר אחר שיכול להקל עליו. בהצלחה, שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי