שאלה

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

21/05/2011 | 00:19 | מאת: מ.

שלום,בתי בת 9 חודשים והיא ישנה במיטת התינוק שלה בחדר שלנו רציתי לדעת באיזה גיל רצוי להתחיל להרגיל את התינוק לישון בחדר שלו?

שלום רב, ישנן גישות שונות לגבי לינה משותפת של הורים וילדיהם. במקרה זה אין נכון או לא נכון, אלא מה שנכון בעבורך ובעבור זוגך. שוחחו יחד על הנושא. העלו יתרונות וחסרונות ללינה זו, וקבלו החלטה משותפת בעניין. ברגע שתדעו מה הכי טוב ומה הכי נכון בעבורכם, תוכלו לפעול - להעביר את הבת לחדרה, או לא לפעול - להשאירה "עוד קצת" בחדרכם. בהצלחה וליל מנוחה, שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי