חיתול מי גיל 5 עד 17

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

01/11/2019 | 15:20 | מאת: שירן

שלום אני אמא לילד בן 17 שלא ניגמל מחיתולים בהתחלה שהוא היה בן 2 הוא ניגמל ואחרי שנתיים הוא חזר להרתיב והתחיל לברוח לא צואה ושהוא היה בן 7 תמיד היה בורח לא וכול הילדים צחקו עליו שהוא לובש חיתול וקראו לא תינוק וזה לא הכול הוא רוצה לאכול מטרנה וללבוש חיתולים של תינוקות ולשים מוצצץ ולישון בלול אחרי כמה ימים באותו בן 7 הוא אמר שהוא לא רוצה חיתול והוא רוצה להיגמל אמרתי טוב אבל כמה שהוא מנסה הוא לא מצליח ובגיל 12 חברה שלא עזבה אותו בגלל שהוא עים חיתול והוא מבקש מימנה שתחליף לו ותחתל אותו אחרי שנה שחשבתי שהוא יגמל הוא לא ניגמל אין לא בקושי חברים היום הוא בין 17 והוא הולך למעון ששם הוא מתנהג כמו תינוק וכול האחים שלו צוחקים עליו אני לא יודעת מה לעשות הוא לא יכול לשרת בצבא שירו

שלום רב, את מתארת כאן קושי מאוד מורכב. ממליצה לך לפנות בהקדם האפשרי לרופא המשפחה לגבי בירור גופני ולצוות החינוכי במסגרת לימודיו להפנייה ולבניית תוכנית טיפולית מקיפה. בהצלחה, שירלי

10/10/2021 | 18:06 | מאת: טיטול

הבן שלי הפסיק להרטיב בגיל 13 ואחרי שנה הוא אומר לי שהוא רוצה טיטול בחזרה כמובן שלא הסכמתי והוא התחיל להרטיב בדבקה ומומחה אמר לי שמאון טיפולי יכול לעזור ועד היום לא ראיתי דבר כזה רק כאן עכשיו אני ישמח אם תכתבו אפה יש דבר כזה ואך אפשר להירשם שם

מנהל פורום ייעוץ חינוכי