לא מזמינים חזרה, ילדות בגן חובה

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

11/04/2019 | 20:39 | מאת: שירה

שלום, הבת שלי בגן חובה, מין גיל כזה אני חושבת שמה שקורה עדיין מאוד מאוד קשור לרצון ההורים או בעצם האימהות... הבת שלי מזמינה חברות, וחלקן לא תמיד מזמינות אותה חזרה. נכון שהחברות הטובות כן...אבל גם כאלה שהגננת בפירוש אומרת שהן נהנות לשחק יחד בגן, האימהות שלהן (קצת מוזרות אולי, לא ברורות לי לגמרי) לא טורחות להזמין חזרה, יש לציין שלא ברור לי לגמרי אם זה אכן אי רצון האם או אי רצון הבת אבל כאמור - כן משחקות בכיף ונהוג, בין האימהות, בכל מיקרה להזמין חזרה.. שאלתי - מה אני עונה לבת שלי ששואלת אותי למה היא לא מוזמנת לאותן ילדות. תודה!

שירה יקרה שלום רב, כייף שיש בת חברותית הרוצה לשחק עם חברותיה. נחמד מאוד שאתן מזמינות חברות לביתכן,ומסכימה מאוד שנחמד להחליף אווירה ולהתארח בבית אחר. על-כן ממליצה לא להתבייש, להרים טלפון ולשאול האם אפשר שבתך תבוא לשחק עם אחת החברות . אפשר גם לעזור לבתך להתקשר ולבקש בעצמה - עשי איתה חזרה של "כאילו" לפני. שהיא תדבר עם האימא של החברה, ותבקש בעצמה. אולי יאמרו "לא" ואולי יאמרו "כן" - שווה לנסות. בהצלחה וחג שמח, שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי