תואר שני בייעוץ חינוכי

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

13/09/2018 | 15:17 | מאת: מירב

שלום, בימים אלו אני עושה הסבה לתעודת הוראה לחינוך המיוחד ומעוניינת לאחר מכן להמשיך לתואר שני בייעוץ חינוכי, רוב המכללות דורשות ניסיון של שנתיים- שלוש בהוראה כתנאי לרישום לתואר. במכללה אחת לא דרשו ניסיון קודם , אך מפחדת כי לאחר סיום התואר אתקשה למצוא עבודה בגלל הניסיון המועט. (עד סיום התואר השני בע"ה יהיה לי ניסיון של שנתיים). האם אפשר לסמוך על מכללה שלא דורשת ניסיון למרות שהיא מוכרת וידועה לטובה? והאם נדרש מינימום של שנות ניסיון בהוראה על מנת להתקבל לתפקיד של יועצת? תודה מראש.

מירב יקרה, קבלה לעבודה כיועצת תלוי אך ורק בביקוש ובהיצע במקום מגורייך בצד כישורייך האישיים והבין-אישיים. אם בדקת היטב את המוסד החינוכי בו את רוצה ללמוד, וקיבלת המלצות, אין סיבה לא ללמוד שם. בהצלחה ושנה טובה שירלי

13/09/2018 | 19:26 | מאת: מירב

תודה רבה

מנהל פורום ייעוץ חינוכי