קושי בדחיית סיפוקים ילדה בת 9.5

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

29/01/2018 | 11:57 | מאת: עינת

שלום לך, בתי בת 9.5 ילדה חכמה שמחה אנרגטית וספורטיבית . יש לה חברות יש פעילויות . מטיבעה אוהבת להיות בפעילות תמיד אבל יכולה גם להעסיק את עצמה .בדקנו ואין לה הפרעת קשב . הבעיה העיקרית איתה זה קושי בדחיית סיפוקים אם לא מרשים כרגע משהו או דוחים זה יגרום לכעס עצבים וריבים. זה מתבטא גם באוכל וברצון לממתק זה מתבטא בריב עם אחותה שגדולה ממנה בשנתים על כל דבר . זה גורר אותנו כל פעם לעונשים והגבלות ומעכיר את האווירה ואני לא יודעת מה לעשות אני דואגת לעתידה. איך ללמד אותה לחכות ולהתאפק בלי להכנס למריבות . גם היא יוצאת מתוסכלת כשלא מצליחה לעצור את עצמה . אודה לעזרה

שלום רב, נראה שדחיית סיפוקים והתנהגותה אולי קשורה בגבולות ובמערכת יחסים עמכם. כדאי לפנות להדרכת הורים פרטנית לקבלת כלים להתמודד עמה ללא עונשים ובאווירה טובה. בהצלחה שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי