שאלה קצת אחרת-ייעוץ חינוכי

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

24/01/2017 | 09:45 | מאת: גלית

שלום, שאלתי היא קצת שונה שכן אני פונה בשאלה שיתור קשורה לתחום הקריירה. אני בוגרת תואר ראשון בקרימינולגיה ותואר שני בייעוץ חינוכי עם נסיון רב בעבודה עם בני נוער. אינני עוסקת כיום בתחום הייעוץ ואין לי תעודת הוראה- אינני מעוניינת להיות חלק ממערכת החינוך הפורמלית- משרד החינוך. חושקת ושואפת בעתיד לעבוד באופן פרטני עם בני נוער- הכוונה ייעוץ וליווי מתבגרים והוריהם בגיל הכה מורכב רצוף ההחלטות והשינויים. הייתי שמחה לקבל ממך עצה לדרך לאן עליי "לכוון" כתחום הלימודים הבא שיעשיר את יכולותיי ויעזור לי בעתי להתקדם אל עבר המטרה- הטיפול האישי. תודה :)

שלום רב, את בהחלט יכולה להשתלב בתחום הטיפול. ממליצה לך לפנות למכון אדלר. במכון יש לימודים הקשורים בהורות ומסלולים משמעותיים של פסיכותראפיה ממוקדת או טיפול משפחתי. אלו כוללים התנסות ופרקטיקה נרחבת. כך תוכלי לשלב בין הידע הלימודי שלך לטיפול משמעותי ורציני. בהצלחה, שירלי

24/01/2017 | 12:02 | מאת: גלית

תודה רבה!

מנהל פורום ייעוץ חינוכי