וועדה רפואית

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

17/03/2011 | 23:23 | מאת: שלמה

שלום יש לי שאלה אני מטופל מזה חצי שנה אצל פסיכאטר בעקבות התמוטטות עצבים שעברתי והוא על סמך התשובות שנתתי לו על השאלות שלו קבע שיש לי "מניה דפרסיה - דכאון " הלכתי עם זה לוועדת נכות כללית ואשתי הצטרפה אלי הפסיכאטרית שאלה אותי עם סבלתי בעבר מתקופת "היי" ולא ממש הבנתי מה זה ולכן לא עניתי הפסיכאטרית שאלה את אשתי והיא אמרה שלא היו לי מקרים כאלה אני לא יודע מה לעשות נראה לי שלא אקבל נכות על מצבי למרות אבחנתו של הפסיכאטר שלי מה דעתך

20/03/2011 | 11:48 | מאת: לירון וקנין

שלמה שלום רב, אני מציעה שתמתין לקבלת תשובה רשמית ובמידה ואכן בקשתך נדחתה עומדת ברשותך האפשרות להגיש ערעור ולצרף חומר רפואי עדכני בהנחה שהנך ממשיך לגשת לטיפול. במידה והתשובה שלילית אתה מוזמן להגיע לפגישת ייעוץ חינם בטרם יחלוף המועד. לפגישה אנא חייג למספר *2468 בהצלחה.

שלמה שלום קשה לדעת מתוך הוועדה מה תהיה החלטת הרופאים. נשמע מתוך דבריך שיצאת בתחושה "מוחמצת" אך אינך יודע מה תהיה החלטת הוועדה ועדיף להמתין מאשר לקפוץ למסקנות. במידה והתשובה תהיה שלילית אתה יכול לערער על ההחלטה. בהצלחה

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות