מיון חומרים לועדה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

17/03/2011 | 22:01 | מאת: יניב

היי מתוכנן לגשת עצמאית לועדה בבל (ועדה של מס הכנסה) ברשותי מכתבים מרופאים מומחים אשר מערכים את נכותי (כולל התיחסות לסעפים ואחוז הליקוי לדעתם) ברשתוי צילומי רנטגן ו CT אני יודע שהחברות שמייצגות בועדות רפאויות מסדרות וומיונות את החומר בצורה מיוחדת (לפי חומרה, כרנולוגית) והם ממספרות את החומרים ואז ישנו דף המפרט את הליקויים ומפנה לאסמכתות הרפואיות האם למישהו יש ניסיון עם שיטה זו ? האם מישהו יכול להדריך אותי איך לסדר את החורמים? תודה מראש

יניב שלום לוועדה רפואית בביטוח לאומי יש להגיע עם מסמכים מתאימים. כאשר אדם ניגש עם חוו"ד של רופא יש להעביר את המסמכים עליהם הסתמך הרופא. הרופאים הם אלה שמסדרים את המסמכים על פי הסדר שנראה להם הולם. שיהיה בהצלחה

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות