שבר בחוליה l 5

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

22/01/2011 | 15:23 | מאת: צביקה

כתוצאה ממעידה במדרגות שברתי את חוליה ל 5 מספר חודשים אחר כך איבדתי את השליטה על הסוגרים בעיקר במתן צואה..סליחה על ההגדרה "זה פשוט יוצא"במקרים רבים תוך כדי שהיה בבית לא מצליח להגיע לשרותים א.האם זה יכול לקרות כתוצאה מהשבר גם אם לא עצם אובדן השליטה הוא נכות ואובדן כושר עבודה ומה אחוזי הכות מכך

צביקה שלום, ידועים מקרים שבהם ישנו קשר בין פגיעה בעמוד שדרה מותני לאובדן שליטה על סוגרים. רופא מומחה יוכל לבצע אבחנה מתאימה. בעיה רפואית מסוג זה עלולה להוות קושי בתפקוד היומיומי. יש לבחוןפרמטרים נוספים על מנת לקבוע האם הנך נמצא באובדן כושר עבודה. אתה מוזמן להגיע לקבל ייעוץ מקצועי בטלפון*2468. בריאות והחלמה מהירה.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות