דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

10/03/2011 | 14:36 | מאת: יוסי

היי, אני בן 33 ובריא בדרך כלל. בשנה האחרונה הייתי במשך חודשיים בחופש מחלה בגלל דלקת ריאות קשה. נעדרתי מהעבודה ולא היו לי מספיק ימים כדי לקבל משכורת. נשארתי ללא הכנסה. האם אוכל לתבוע נכות מביטוח לאומי?

יוסי שלום, על פי תקנות המוסד לביטוח לאומי בהגשת תביעה לקצבת נכות כללית יש תקופת המתנה של שלושה חודשים בגינה לא יועבר תשלום. כלומר במקרה שלך כיוון שלאחר חודשיים חזרת לעבודה לא יהיה פיצוי כספי. המשך בריאות שלמה

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות