מודיעין

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

19/03/2012 | 11:07 | מאת: רינת

לבנת שלום, בעלי עבר אירוע מוחי לפני כשלושה חודשים, הנזק כתוצאה מהאירוע הינו בראייה. הסתיימו לו ימי המחלה ורק בעוד חודש הוא מוזמן לרופא תעסוקתי מטעם קופת חולים, מאחר ואינו יכול לחזור לשגרת עבודה. חשוב לציין שבמהלך ה-11 שנים האחרונות זהו אירוע מוחי מספר 4, אבל הקשה ביותר. מה עלינו לעשות? אין לנו מושג במהלכים מול ביטוח לאומי. רינת

רינת שלום, נראה לי שיש מקום לבחון קצבת נכות כללית מהמוסד לביטוח לאומי. קצבה זו מיועדת לאדם שעקב מצב בריאותו נפגע כושר עבודתו. את מוזמנת לפגישת ייעוץ חינם על מנת לבחון לעומק את מצבו של בעלך, ניתן לקבוע פגישה בטלפון2468* וכמובן החלמה מהירה.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות