ארוע מוחי נכות 70% נקבע לי איבדתי כושר עבודה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

13/03/2012 | 09:38 | מאת: דבי

ויכולת לתפקד כעקרת בית האם אלה האחוזים המתאימים למצבי נשואה פלוס שניים אחת בצבא והשני שוחר עבדתי 5 שנים עד לארוע 7.20 עד 21.00 בחנות כלי בית נקבע לי קיצבה כ-3.5 מדוע לא4.7 היד תלויה ולא מתפקדת והולכת בבית עם סד עד הברכיים בעזרת קב בחוץ נעזרת בכיסא גלגלים ולא מאשרים לי ממונע כשברגיל קשה לבתי להוביל אותי אז איך מצפים עם יד אחת שאסתובב עצמאית עם לא ממונע.שינסו להוביל את עצמם 100 מטר בעיר עם יד אחת וישפטו תודה

דבי שלום, שאלתך אינה מובנת, לא ברור שיעור האי כושר שלך, האם את עקרת בית, האם את מדברת על ניידות?

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות