אוסטאופורוזיס

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

27/12/2011 | 11:09 | מאת: רוני

שלום, בעקבות צליאק שאובחן רק בגיל 32, נמצאו נזקים כגון אוסטאופורוזיס , בשלב זה אני לוקחת תוספי סידן, הנני עובדת בחצי משרה, האם יש אפשרות לקבל אחוזי נכות? תודה

רוני שלום, אחוזי נכות בלבד אינם מקנים הטבה כלכלית.קצבה מביטוח לאומי יקבל אדם שנקבעו לו אחוזי נכות רפואיים וגם תפקודיים אשר מגבילים את כושר העבודה. כלומר, בעיות רפואיות שאינן מאפשרות לך לעבוד. ניתן לפנות לביטוח לאומי לצורך עזרה של שיקום מקצועי במצב שאתה מתאר. בהצלחה.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות