חבישות לחולה לימפאדמה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

21/12/2011 | 10:52 | מאת: ניב

בס"ד חולה לימפאדמה מבוטח במכבי שרותי בריאות כולל מגן זהב. אני זקוק לחבישות מאצבעות הרגל ועד לחזה. בשתי הגפים. חבישת לילה מסוג פארו ראפ. ליום כפפות לאצבעות כפות הרגלים גרבים בסריגה שטוחה לחץ 4 מכף הרגל לברך + מכנס ברמודה מהשוק עד למפסעה לחץ 3 מהמפסעה עד לחזה לחץ 2. עלות החבישה 68,000ש"ח בשנה.מה ההחזר לו אני זכאי בקופת חולים? האם ניתן לקבל החזר מגורם נוסף כמו מביטוח בריאות פרטי שלי?

ניב שלום רב, אני מקווה שאתה מממש את זכויותיך מול המוסד לביטוח לאומי. הפורום אינו עוסק בנושא קופת החולים ולגבי ביטוח הבריאות הפרטי יש צורך לקרוא את הפוליסה לגבי החזרים. בריאות שלמה.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות