התקף חרדה בזמן העבודה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

18/12/2011 | 10:38 | מאת: עידן

שלום רב , אני נהג אוטובוס וליפני כחודש קיבלתי התקף חרדה בזמן העבודה ופוניתי באמבולנס לבית חולים שבו ניבדקתי גם על ידי פסיכיאטר ,כיום חודש וחצי אחרי אני עובד כרגע רק 4 שעות בהמלצת רופא תעסוקתי כנהג ונוטל כדורים,שכרי נפגע בכ- 30%ואני מטופל על בסיס שבועי עם פסיכולוג ופסיכיאטר .בנוסף רופא תעסוקתי המליץ לעבור דרך רחוב הארבעה .אבקש לדעת מה הם זכויותי מבחינת ביטוח לאומי ,האם זו תאונת עבודה ,האם עליי ליתבוע כעת או להמתין שהעיניינים יתבהרו ? האם זה נחשב תאונת עבודה?האם צריך עורך -דין או שניתן להגיש תביעה לביטוח לאומי לבד תודה מראש עידן.

עידן שלום רב, תאונת עבודה מוגדרת כתאונה שנגרמה עקב עבודה ותוך כדי עבודה. לא ציינת האם זהו התקף חרדה ראשון שאתה חווה בחייך? האם היה אירוע בעבודה באותו ]פרק זמן שגרם להתקף?

20/12/2011 | 10:41 | מאת: עידן

שלום לירון אכן זהו האירוע הראשון שבא בצורה כזו בזמן העבודה .אני יכול לאשר שבמשך השנים פיתחתי חרדות כתוצאה מלחץ בעבודה ,שהתאפיינו בלחץ בחזה ,אך הפעם ההיא שפינו אותי היתה עם התסמינים הכי רציניים .כמו כן אף פעם לא דיברתי או טופלתי על ידי איש מקצוע בנושא זה.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות