השתלת קוצב לב

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

02/11/2011 | 10:26 | מאת: גל

אמי בת 45 לאחרונה אושפזה ועברה השתלת קוצב לב, כרגע יש לה מידי פעם דקירות בלב ללא קשר למאמץ פיזי, ומכל הליכה של כ-5 ד' קוצר נשימה. מאוד קשה לה לחזור לעבוד. אציין שעבודתה פיזית במפעל. הקרדיולוג טוען שזוהי מחלה מאוד שכיחה במיוחד בגילה לכן לא יהיה ניתן לפטור אותה מעבודתה . כעת היא לא מקבלת שום תשלום , היא בבית כבר מעל חצי שנה, נגמר לה החופשי מחלה , והמעביד שלה לא מוכן לפטר אותה כי מלין שזקוק לעובדים. אשמח אם תוכלו לייעץ לנו מה עלינו לעשות... אודה מאוד על עזרתך גל

גל שלום רב, אני ממליצה שתתאמו פגישת ייעוץ חינם על מנת שנתרשם ממצבה הרפואי מעבר להפרעות הקצב ונוכל לבדוק אם יש סיכוי שתוכל להיות זכאית לקצבת נכות כללית מביטוח לאומי והאם היא מבוטחת בקרנות פנסיה/חברות ביטוח. בהצלחה.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות