הפרעת חרדה+אגורפוביה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

21/10/2011 | 16:33 | מאת: עומר

שלום רב, אני סובל מזה כעשר שנים ויותר מהפרעת חרדה+אגורפוביה שמגבילה אותי מאוד במציאת מקום עבודה ההולם את כישוריי ובכלל לממש את הפוטנציאל המקצועי המלא שלי , אינני מסוגל לצאת מגבולות ת"א כבר יותר מעשור - האם טני זכאי לקצבה מביטוח לאומי?

עומר שלום, קצבה מביטוח לאומי תלויה באחוזי נכות רפואיים. כלומר, באיזו מידה הבעיה חריפה וביכולת התעסוקה שלך. לא ציינת אם אתה מצליח לפרנס את עצמך כיום? קצבה תלויה בגובה ההכנסות שלך מעבודה.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות