תאונת דרכים צבאי

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

19/10/2011 | 00:45 | מאת: שלומו

שלום רב אני היום בן24 סובל ממחלת טרשת נפוצה בחוט עמוד השדרה וחוליה D-10 מוגברת.משתי הסיבות האלה אני לא יכול לעבוד פיזי.כמה אחוזי נכות אני מקבל ובנוסף לזה אני סובל מבעיות נפשיות

שלומו שלום, אחוזי נכות אינם יכולים להיקבע על פי תיאור כללי כפי שתיארת. אחוזי נכות נקבעים על פי מסמכים ומצב רפואי מאוד מדוייק. במידה ואינך מסוגל לעבוד ולהתפרנס כלל הינך מוזמן להגיע לפגישת יעוץ כדי לבדוק את זכויותיך. בריאות שלמה.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות