תו נכה- גוולט

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

04/10/2011 | 17:34 | מאת: איציק

נפגעתי בגבי כתוצאה מתאונת עבודה, פרץ לי דיסק L5-S1. מאז עברתי 2 ניתוחים ובאחרון כריתת דיסק. לפני שנתיים קבלתי תו נכה לשנה ולאחר שפג תוקפו ניסיונותי לחדשו עלו בתוהו. זאת למרות החמרה במצבי, נכון להיום אני מתהלך עם קביים למרחק של 50 מטר לכל היותר.רופא טורטופד המטפל בי ממליץ על תו נכה, הרופא השיקומי של מכבי ממליץ על תו נכה ובכל זאת אני מקבל תשובה כדלקמן " אין במסמכים הרפואייםם שצרפת כדי לקבוע כי תנועתך בדרכים ללא רכב עלולה לערער את מצבך הרפואי". אני רואה אנשיםם הולכים, רצים ורוקדים בדרך לאוטו ויש להם תו נכה. עיני אינה צרה בהם אך מה לא ברור במקרה שלי?!

איציק שלום, לצערי, יש באפשרותך רק לפנות שוב למשרד הרישוי. רצוי עם מכתב רפואי המתאר באופן מפורט את הפגיעה ואופן המגבלה מלבד המלצה לתו נכה. בהצלחה.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות