סרטן

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

13/09/2011 | 20:29 | מאת: ויקי

שלום.אמי חלתה בסרטן השד ועברה שני ניתוחים ,טיפול כימותרפי והקרנות.היא קיבלה קיצבה מביטוח לאומי שהיסתיימה ברגע שסיימה את הטיפולים הנ"ל.כעת היא מקבלת טיפול הורמונלי וממשיכה להיות במעקב..לאחרונה שמעתי שחולה אונקולוגי שעבר טיפולים הנ"ל זכאי לקבל כסף.האם זה נכון?והאם הכוונה-לכסף בנוסף לקיצבה שקיבלה בזמן הטיפולים.?תודה רבה מראש.וגם ביטלו לה את תו החניה לנכים.האם יש אפשרות שמגיע לה?

ויקי שלום, מביטוח לאומי לא ניתן לקבל מענק על עצם היותו של אדם חולה אונקולוגי. לגבי המשך קבלת קצבת נכות הדבר תלוי במצבה הרפואי לאחר המחלה גם אם היא נמצאת ברמיסיה. אני ממליצה להגיע לליעוץ חינם על מנת לבדוק את אופן תפקודה כיום. שנה טובה.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות