לפיהמצב שלי אני כשירה לעבור ניתוח בריאטרי בשיטה שר

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

07/09/2011 | 17:41 | מאת: לולי

לפי המצב שלי אני כשירה לעבור ניתוח בריאטרי בשיטה שרוול. אני גרה בצפון והרופא שאני רוצה שינתח אותי, מנתח בתל השומר וגם פרטי.אומרים לי שמכיוון שהבית חולים נמצא מחוץ למחוז שלי אני לא יכולה לעבור ניתוח בתל השומר אלא באחד הבתי חולים בצפון. מה אפשר לעשות שהרופא שאני סומכת אליו נמצא המחוז אחר? חשבתי לעבור את החודשים אחרי הניתוח אצל האח שלי (הוא בעצמו עבר את הניתוח אצל הרופא הזה לכן אני יכולה לראות את התוצאות) כי אני גרה לבד ועשיתי העברת כתובת לעיר בו הוא גר. ואפילו שהוא קיבל בלי שום בעיה את הטופס 17 לבית חולים הזה, לי לא נותנים. הוא עבר את הניתוח בחודש ינואר השנה. כשרציתי לקבל את הטופס 17 אמרו לי שאני צריכה לגשת לבית חולים אחר כי בית חולים זה הוא לא של הקופא. אני בקופאת חולים כללית. האם יש איזה חוק חדש ,והם נעשו יותר קשוחים? אני אודה לך לתשובה כי אני מאוד מודאגת מכיוון שבחודשים שעברו מההחלטה לעבור ניתוח ,אני עולה במשקל עוד יותר עקב העצבים

לולי שלום פורום זה עוסק עוסק בזכויות בגין מצב רפואי ולא בנהלים פנימיים של קופח. אני מציעה לך להעביר את שאלתך לכתובת הבאה oewenstein_clalit.htm http://www.clalit.co.il/HE-IL/Forums/rehabilitation_forum_beit_l בהצלחה!!

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות