החמרה-תאונת עבודה?

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

04/09/2011 | 22:09 | מאת: גילי

שלום רב, רציתי לשאול בבקשה, אני מוגדרת אפילפסית מגיל 15. מטופלת בלמיקטל.עד גיל 22 הייתי במעכב צמוד אצל נירולוגים עד שמצבי התיצב.במשך 10 שנים הייתי די בסדר עם התקווציות מדי פעם.במהלך העבודה קיבלתי התקף זהה והחמרה במצבי ואובחנתי גם בדיסטוניה.שאלתי היא האם דיסטוניה היא גם תאונת עבודה (כתוצאה מלחץ) ומהן זכויותי בנושא אודה לתשובתכם

גילי שלום, עליך לפנות לרופא נוירולוג על מנת לקבוע האם יש קשר סיבתי בין מצבך הבריאותי ללחץ בעבודה אך כיוון שעל פי דבריך יש מצב רפואי קודם (אפילפסיה) סביר להניח שביטוח לאומי יטען כי זהו סימפטום של האפילפסיה. בריאות שלמה

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות