זכאות ביטוח לאומי בגין טיפולים לצהבת c

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

31/08/2011 | 07:59 | מאת: שרון

שלום רב, בקרוב אתחיל טיפולים עבור מחלת צהבת c למשך כשנה.אני עובדת כעצמאית מהבית ומקווה להמשיך לעבוד גם בתקופת הטיפולים.האם ידוע לך האם מגיעות לי זכויות כלשהן מביטוח לאומי במהלך תקופת הטיפולים? תודה רבה ובאיחולי החלמה מהירה לעצמי

שרון שלום רב, כידוע לי בזמן טיפולי צהבת ניתנים אחוזי נכות. אולם, קצבת נכות משולמת במידה וההכנסות נמוכות מהתקרה שביטוח לאומי קבע. באופן כללי, במידה ותמשיכי להתפרנס כרגיל והכנסתך ברוטו גבוה מ 4.900 ש"ח לחודש לא תהיי זכאית לקצבה. החלמה מהירה!

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות