עיסוק בספורט בזמן אובדן כושר עבודה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

27/07/2011 | 18:10 | מאת: קובי

שלום.אני נמצא באובדן כושר עבודה מקצועי ככדורגלן.האם מותר לי לעסוק בפעילות ספורטיבית כלשהי במסגרת חובבנית(אולי לנסות ולשחק בליגה נמוכה יותר)? או שחברת הביטוח יכולה לראות בזה כאילו אני בריא ויכול לשוב ולשחק כדורגל מקצועי ולשלול לי את הקצבה החודשית?

קובי שלום רב, ראשית, אין תשובה חד משמעית תלוי בשיקול דעתה של חברת הביטוח. שנית, חברת הביטוח משלמת לך כי היא התרשמה שאינך מסוגל לעבוד כשחקן כדורגל כעת. לעניות דעתי, אתה יודע להגדיר ולחוש את ההבדל בין להיות מסוגל לשחק לצורכי עבודה לבין משחק חובבני אבל עין בלתי מיומנת לא בהכרח תוכל לזהות זאת. החלמה מהירה.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות