קצבת נכות - עקב טרשת עורקים { סתימות ברגלים}

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

11/07/2011 | 22:18 | מאת: לימור .ד.

בעלי לאחרונה חש בכאבים ברגליים עד לכדי צליעה לאחר בדיקות מקיפות התברר שהוא סובל מסתימות ברגליים כ-45% סתימה ברגל שמאל וכ-68% סתימה ברגל ימין מהם זכויותיו הרפואיות

לימור ד שלום רב, לאור תוצאות הבדיקה ברור כי קיימת חסימה משמעותית. התוצאות הן גבוליות לקבלת גמלת ניידות (לצורך רכב ותו נכה)אך עדיין מצריכות בדיקה מעמיקה. יש לבחון אם ישנן בעיות רפואיות נוספות וללמוד על אופן תפקודו. אני מזמינה אותך לחייג *2648 ולתאם עבורו פגישת ייעוץ חינם בה נוכל לדון בכל האפשרויות. בהצלחה.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות