וועדת ניידות

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

07/07/2011 | 15:10 | מאת: מושיקו

אני לאחר דום לב והשתלת דפיברילטור 100 נכות רפואית 100 אי כושר לצמיתות מביטוח לאומי.האם בגלל בעיות קצב לב לא סדיר ובעיות לבביות וקושי ללכת עקב התעייפות וקצב לב לא סדיר יש טעם להגיש וועדת ניידות. בתודה מראש ויום טוב

מושיקו שלום רב, וועדה לצורך גמלת ניידות דנה אך ורק בבעיות התניידות שנוצרות כתוצאה ממגבלה בגפיים תחתונות. לכן אין טעם להגיש תביעה לניידות כי המגבלות שלך לא קיימות בסעיפי המוגבלות במשרד הבריאות. יש באפשרותך להגיש בקשה לתו נכה למשרד הרישוי הם דנים במקרים שקיימת מגבלה בהליכה ולא עקב גפיים תחתונות. בהצלחה.

10/07/2011 | 15:43 | מאת: מושיקו

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות