מימון

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

23/02/2011 | 20:12 | מאת: גיא

אני בגיל 41.בשנת 98 עברתי כריתת אשך עקב גילוי סרטן האשך.לפני הניתוח הופנתי להקפאת זרע בבית חולים גדול וידוע. הקפיאו 36 יחידות. ב-5 השנים הראשונות קופת חולים מימנה שמירת הזרע. לאחר מכן הצטבר חוב עד היום של 7500 שח .בערך 1200 שח לכל שנה. ביקשתי מקופת חולים טופס התחייבות לכל השנים וסירבו.הופנתי לבדיקת זרע ונאמר לי כי אם הזרע בסדר הם ישמידו את המוקפאים .לשמחתי הבדיקה יצאה תקינה אבל לא ניראה לי שצריך להשמיד.מה עושים?

גיא שלום רב, תחילה, אני שמחה לגלות שהחלמת ואאחל לך המשך בריאות שלמה. אינני יכולה להשיב לך לשאלתך מכיוון שנהלי קופות החולים אינם חלק מתחומי הידע בחברתינו. בהצלחה!

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות