מושתל כליה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

13/05/2011 | 15:06 | מאת: אלי

עברתי לפני חודש השתלה כליה שניה אני חולה בלופוס השתלה הריאשונה היתה ב2008 והיתה דחיה אחרי חודש קבלתי אובדן כושר מבטוח מנהלים וגם מבטוח לאומי שאלתי אחרי השתלה מה הזכוית שלי וכמה נכות היה לי היום יש לי 100 אחוז יש לציין שגם עברתי גם נתוח להוצאה של הכליה מהשתלה הריאשונה

אלי שלום ראשית החלמה מהירה לאחר ההשתלה. זכאות נוספת שיש לבדוק היא פטור מס הכנסה- בהנחה כי אתה משלם מס הכנסה מתוך קצבת אובדן כושר עבודה. באם יש ברשותך פרוטוקול מביטוח לאומי שקבע 100% נכות רפואית עליך להעביר הפרוטוקול למס הכנסה. בריאות שלמה

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות