שיתוק ביד שמאל בלידה..

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

22/04/2011 | 15:54 | מאת: אבי

שלום...היום אני בן 41, נולדתי בהילל יפה בחדרה, כשנולדתי . הוציאו אותי בלידה רגילה, הכתפיים ניתקעו, ואז משכו אותי מהיד ושיתקו את היד לצמיתות, לגביי זה רשלנות רפואית בבטחון. אני יודע שקיים חוק התיישנות, בכל זאת אני שואל אם אני יכול לתבוע את בית החולים ואת המדינה על מה שעשו לי? להוריי שהיו צעירים..אמרו בזמנו שזה שבר שיעבור, והוריי לא עשו כלום עם זה. היום יש לי אפשרות גם כספית ללכת נגדם למשפט, אשמח לתשובה. חג שמח לכל עם ישראל.

אבי שלום רב, אתה שואל לגבי תביעה לרשלנות רפואית ולכן עליך לפנות לגוף משפטי(עו"ד) שמומחה בתחום איננו מטפלים בתביעות מסוג זה. אנו מטפלים במימוש זכויות רפואיות מול מוסדות כגון: ביטוח לאומי, קרנות פנסיה, חברות ביטוח ועוד והנך מוזמן להגיע לפגישת ייעוץ חינם כדי לבדוק אם ישנן זכויות המגיעות לך כתוצאה מהשיתוק ביד. בהצלחה.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות