שאלה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

04/04/2011 | 20:51 | מאת: אא

שלום האם ידוע לכם אם בדיקה זו של כאבי גב תחתון נחשב לנכות וכמה? בדיקה הגבלה בתנועות בע?ש מחותני רגישות במישוש בע?ש מותני ספסם של שרירים פאראספינליים. נטיה לקיפוזיס של ע?ש מותני היצרות קלה בין גופי החוליות l1-2-3-4 רוטציה קלה של גופי החוליות שמאלה. יש לציין שפיזיאוטרפיה לא עזרה. אודה לך על תשובתך

שלום הערכת אחוזי נכות בגין בעיות גב או כל בעיה רפואית אחרת נעשית ע"י רופאים אשר מומחים לכך. אינני יכולה להעריך את אחוזי הנכות על סמך ממצאים אלה. בריאות שלמה

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות