קרע ב_MCL ושחיקת סחוס

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

15/11/2012 | 00:58 | מאת: רחל

שלום בעקבות החלקה במדרגות בצעתי MRI להל"ן הסכום: 1. קרע מדרגה שניהה גבוהה של ה- MCL בתהליך ריפוי 2. יש אי סדירות על פני כל חלקי הפטלה עם אזור של אובדן סחוס בעובי מלא ובצקת סובכודרלית תחתיו (אסטאוארטריטיס פטלופמורלית) אשמח, לעזרתך. מה זה אומר? מהו הטיפול המומלץ אם יש צורך? משך הזמן להחלמה? בתודה מראש רחל

שלום רב המלצות לטיפול ניתנות לאחר בדיקה וקבלת היסטוריה רפואית, ועיון בבדיקות ההדמיה על פי הבדיקה ישנו פגיעה בסחוס הברך באזור פיקה-ירך(פטלופמורלי), וקרע של הרצועה הצידית בצד הפנימי ל הברך בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים