שאלה על ניתוח ACL

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

10/10/2012 | 23:37 | מאת: דויד

יש לי שאלה כללית וספציפית על ניתוח שחזור רצועות. האם זה נכון שניתוח זה או בדומה לו הוא לא תמידי. כלומר. נניח שאני בן 20-30 הניתוח לא יחזיק לי עד "120" ב"ה. השאלה נובעת כי שמעתי שאומרים שניתוח מסוג זה וכיוצא מחזיק בין 10-20 שנים. לא יותר. האם סברה זו נכונה?

שלום רב התוויה לניתוח שחזור רצועה , הינה לאחר ביצוע טיפול שמרני אשר בדרך כלל כולל חיזוק שרירי הברך חוסר יציבות של הברך יכולה לגרום לאחר שנים רבות לשחיקה מוקדמת ומואצת של הברך ההחלטה היא אינדיבידואלית בהתאם לממצאים הפיסיקליים , זמן שניתוח כזה יכול להחזיק הוא עשרות שנים בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים