חשד לקרע במיניסקוס וקפיצת בנגי

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

07/10/2012 | 13:42 | מאת: מטייל בנפאל

שלום, אני מטייל בנפאל בחודש האחרון ובמהלך הטראק בירידה ממדרגה גבוהה שמעתי קנאק בברך שמאל. ביום למחרת לא היו כאבים חוץ מאי נוחות. בשבוע למחרת היו כאבים ממש חזקים בירידות בלבד. בזמן עליה אין כאבים בכלל. טיילתי עם גרב אלסטית על הברך שהקלה מעט על הכאב והתנועה. נורופן וטיפות אופטלגין לא עזרו. לאחר כשבוע הייתי אצל 2 אורתופדיות מאנגליה (התנדבות בנפאל) והן איבחנו חשש לקרע במיניסקוס למרות שיש כאבים רק בקיפול מלא של הברך ובירידה בלבד. הכאב היה ממש נקודתי בצד שמאל של ברך שמאל ולא אובחנה דלקת או משהו חריג נוסף. כיום לאחר מנוחה הכאב חלף כמעט לגמרי. אני מתכנן לעשות בנגי עוד כשבוע ורציתי לדעת אם זה יכול לגרום לנזק נוסף או שאין קשר. תור לאורתופד כבר נקבע : ) תודה מראש!

09/10/2012 | 18:21 | מאת: שירן

קרה לי פעם מקרה דומה ולמזלי בסוף לא היה שום דבר והכאבים בסופו של דבר עברו. כמובן נעזרתי במשככי כאבים, אספירין לא עזר לי והאופטלגין דווקא עזר מאוד. שקול פעמיים את ענין הבאנג'י. שלא תגרום חלילה נזק. תמשיך להנות! שירן

שלום המלצות לטיפול ניתנות לאחר בדיקה וקבלת היסטוריה רפואית על פניו באם יש חשד לפגיעה בברך נראה שישי צורך להימנע מעומסים על הברך שיכולים להיות כגון קפיצת באנגי בברכה ד"ר בנימין בנדר

18/10/2012 | 01:29 | מאת: מטייל בנפאל

לא הורגש שום כאב.

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים