קנאק ברגל ימין

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

05/10/2012 | 03:44 | מאת: נדב

היי, אני בן 30 מת"א כבר שבוע וחצי יש לי קנאקים ברגל ימין. יש לציין שעשיתי יום אחד הליכות של למעלה מ12 קמ,יום אחכ נחתי, ויום אחרי עשיתי הליכה של 3 קמ למרות הקנאקים והכאבים, יום אחרי זה הייתי במועדון ורקדתי כל הלילה,אחכ הבנתי שצריך טיפול אז שמתי ג'ל וולטרן,לא עזר,שמתי בנגיי יומיים,לא עזר,מיים רותחים לרגל לא עזר,ואפילו מנוחה של כמה שעות לא עזרה. אני היפראקטיבי,ולא יכול לשבת הרבה בבית ובכלל אני מכור להליכות רבות ק"מ,ואני אוהב ספורט הקנאק נשמע כשאני מקפל את כפות האצבעות של רגל ימין עד הסוף ואז מיישר אותן בחזרה ויש קנאק. עיקר הכאבים מתרכזים בכף הרגל הקדמית. יש לציין ששנים מרובות אני הולך קמ ברגל לא ימים רצופים,אבל בהחלט הולך,ואף פעם לא קרה לי דבר כזה. מה עליי לעשות ? בתודה מראש נדב

שלום רב עליך לפנות ליעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים