תשובה לבדיקת אולטראסאונד ברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

19/09/2012 | 23:02 | מאת: לינוי

שלום רב, אשמח אם תוכל להגיד לי מה הפירוש של התשובה לבדיקת באולטראסאונד שעשיתי בברך ימין. כעקרון אבחנו אצלי את הבעיה כדלקת בגיד הפיקה, ואני כבר 8 חודשים סובלת מהבעיה.אני חיילת והסיפור התחיל כשנחבלתי בברך.  התעבות עם תפליט בכמות מזערית בקטע דיסטלי של הגיד הפטלרי. אין לשלול קו היפואקוגני באספקט קונדילרי של במיניסקוס המידיאלי - קרע? התמונה אינה אבחנתית. יתר מיניסקוס (LM), רצועות קולטרליות, גיד קוארדיספס ופוסה פופליטאלית הודגמו ללא סטיות. לשקול השלמת בירור הדמייתי לפי הצורך. אשמח לדעת מה זה אומר בכללי? ומה זה התעבות?ממה זה נגרם? תודה מראש!!!

שלום רב כל בדיקה נבדקת בהתאם להיסטוריה הרפואית וממצאים קליניים בבדיקה , התעבות יכולה להיות המון דברים בגיד הפיקה הסיבה השכיחה הינה דלקת מקומית , אך כאמור יכולים להיות סיבות אחרות בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים