זריקת ארטריז ונפיחות לאחר הזריקה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

15/09/2012 | 22:08 | מאת: יפעת

אבי סובל משחיקת סחוס בברכיים, הומלץ לו לנסות זריקות לפני ניתוח, לפני כשלושה שבועות התחלנו סדרת זריקות של ארטריז. מיד לאחר הזריקה בברך שמאל, החלה כף רגל ימין להתנפח ולאחר מספר ימים גם כף רגל שמאל(שקיבלה את הזריקה) באותו שבוע לא הזריקו לאבי את הזריקה ובעצם לאחר שבועיים מהזריקה הראשונה הוזרקה זריקה שנייה והשבוע קיבל זריקה שלישית ואחרונה בסידרה . אך כף יד ימין החלה להתנפח יחד עם כאבים.שאלתי היא האם יש קשר בין הזריקה לנפיחות והכאבים?

שלום רב עליך לפנות לרופא המטפל המכיר את מחלות הרקע של אביך בכדי לברר האם יש קשר או לא בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים