כאב ברכים וכפות רגלים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

05/09/2012 | 16:24 | מאת: ראובן

דר' בנדר שלום אבקש עזרה בפיענוח ממצאים של המיפוי לפני כחודש כאשר הרגשתי כאילו הברך נשברה והתחילו כאבים חזקים במיון אובחן לי כי יש נפיחות קלה וקצת מים בברך לאחר כחודש ערכתי מיפוי ולהלן התוצאות בקונדייל של פמור שמאל-יתכן נזק אוסטאוכונדרלי או התפתחות ANV קטן. המשך בירור רדיולוגי. קיימת קליטה מוגברת של ברך שמאל בנראה סינוביאיטיס. קיימת קליטה מוגברת,לא מודגמת במיפוי הקודם. בברך ימין בולטת יותר במדור המדיאלי הברך,קליטות מוגרות באספקט תחתון של קלקנאל טוברוזיטי בשתי כפות הרגליים. ברצוני להוסיף כי הכאב בכפות הרגלים זה מספר שנים אני סובל בתודה מראש

שלום רב תשובת מיפוי אינה יכולה להעיד על אבחנה כלשהי ויש לשפוט אותה ביחס להיסטוריה רפואית בדיקה פיסיקלית וצילומי הדמיה כגון צילומי רנטגן(כמו שכתוב לך בתשובה) לזיה אוסטאוכונדרלית משמעו סחוס-עצם, הכוונה היא לחלק מהסחוס הניתק עם פיסת עצם ומצוי במקומו ללא תזוזה או בתוך המפרק בברכה ד"ר בנימין בנדר

11/09/2012 | 20:06 | מאת: ראב

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים