דלקת בסחוס

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

15/08/2012 | 10:51 | מאת: elia62

ד"ר שלום .. אני נמצא בבעייה כי אני סובל מכאבים חזקים בברך שמאל כבר כ10 חודשים אבחנה ראשונה של אורטופד לאחר צילום אשר קבע שזו דלקת בגידים והמליץ על משככי כאבים והזריק לי זריקה בברך אכן הכאבים נרגעו כחודש וחזרו ונמשכו כ 4 חודשים נוספים ואז פניתי לאורטופד אחר אשר קבע שזו דלקת ברצועות והמליץ על משככי כאבים וזריקה נוספת בברך . הכאבים לא עברו השבוע פניתי דחוף למיון אשר אבחן את הכאבים לאחר צילום כדלקת בסחוס ???. אני כבר לא יודע מה לעשות איך אתה יכול לעזור לי בבקשה במציאת הפתרון אשר יקל עליי.בתודה מראש

שלום רב לשם אבחנה יש צורך בקבלת היסטוריה מקיפה, בדיקה ועיון בצילומים בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים