שיקום

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

10/08/2012 | 15:31 | מאת: רוני

רציתי לדעת האם תהליך השיקום בניתוח של ריוויזיה למפרק הירך הוא שונה מהניתוח הראשון האם השיקום יותר ארוך ומה ההגבלות לאחר ניתוח ריוויזיה

שלום רב בניתוחי רויזיה הרבה תלוי בתוצאות הניתוח, באופן כללי אחוזי הצלחה של ניתוחי רויזיה הם נמוכים יותר מהחלפה ראשונה, לכל רופא מנתח הפרוטוקול שלו מומלץ לשוחח עם הרופא המנתח, לעיתים הפרוטוקול גם נקבע על ידי תוצאות הניתוח בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים