כאב בברך שמאל שהחל לפני כיומיים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

03/08/2012 | 10:13 | מאת: אייל

שלום רב, אני בן 30 ששומר על משטר כושר גופני ורץ הרבה שנים. לאחרונה שילבתי אימוני ספיניניג, אולם כנראה שעקב ליקויים בצורת האימון החלתי לחוש עייפות בשתי הברכיים במשך שבוע. שלשום התכופפתי כדרך אגב ולפתע חשתי כאב בברך שמאל שלא עובר לי כבר יומיים. מדובר בכאב בחלק הקדמי של הברך, באזור הפיקה שמוחרף בירידת מדרגות וקצת בעלייה. אני לוקח אדויל 400 פעם ביום וגם פעם ביום שם קרח על הברך. האם יש עוד משהו שעלי לעשות ותוך כמה זמן לראות רופא אם זה לא עובר? האם נכון לעשות הליכה מהירה בתקופה כזו? תודה.

03/08/2012 | 14:50 | מאת: אייל

כמו כן יש קולות פצפוץ מהברך הבעייתית כשאני מתכופף. מטריד אותי שבמהלך שלושה ימים מצבה לא משתפר אלא מחמיר.

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים