קיבוע ברך-דחוף

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

07/06/2012 | 14:16 | מאת: חנן

ד"ר בנדר שלום רב: בשאלתי אליך התכוונתי לשיטות קיבוע ברך,הכנסת מוט ולא דרך האגן אלה באזור הברך בלבד,או בשיטת איליזרוב למרות ששיטה זו מאד מומלצת. אני מועמד לניתוח בעוד מספר שבועות ,ולכן דעתך חשובה לי ,כמו כן מהם אחוזי ההצלחה לגבי שתי השיטות,וזאת למרות שמתגבשת בעיני שיטת איליזרוב שגם המנתח שלי ממליץ עליה. מה דעתך ? לתשובתך המהירה אודה חנן

שלום רב כפי שכבר ציינתי החלטות לגבי שיטות קיבוע, שיטות ניתוחיות הן אינדיבידואליות ונקבעות בהתאם להיסטוריה הרפואית הממצאים הקליניים בבדיקה פיסיקלית ובהתאם לממצאים הרנטגניים ציטוט "החלטות לגבי שיטת טיפול ניתוחי ניתנות לאחר בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה, נראה לי שלרופא המנתח שלך הכלים לענות לך על שאלותיך, המלצתי היא לפנות לרופא המנתח שמכיר את ההיסטוריה הרפואית שלך, את בדיקות ההדמיה ובדק אותך בדיקה פיסיקלית" בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים