ניתוח MRI ברך ימין

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

04/06/2012 | 12:54 | מאת: נדב

אחרי כאבים והגבלה בתנועה, ולאחר קבלת אנטיקיוטיקה, ביצעתי MRI. 1. נוזל מוגבר לאורך 6 ס"מ- בורסיטיס 2. מעט נוזל deep infrapatellar bursa 3. מעט נוזל בברך בבורסה הסופראפטילרית 4. ארוזיה סובקורטיקלית באספקט האחורי של הקונדיל הפורמאלי הלטרלי. מה זה אומר בכלל? תודה.

שלום רב בדיקות הדמיה אינם מגלות כל דבר ב100% , לכן יש לשפוט את בדיקות ההדמיה בהקשר להיסטוריה הרפואית כולל גיל , מחלות רקע ותיאור הפגיעה, בנוסף יש לשפוט את בדיקות ההדמיה בהקשר לבדיקה הפיסיקלית, בדיקות הדמיה יכולות להיות להעלות חשד לדבר מה באחוז מסוים (אמנם נמוך) שלבסוף יתברר כמוטעה( FALSE POSITIVE ) בורסיטיס כוונה לגירוי דלקתי במעטפת שנקראית בורסה, ארוזיה ? יכולה להיות מהמון דברים יש צורך בבדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים