בעיות במפרקים לאחר הרבה פריקות וניתוחים!

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

22/05/2012 | 13:53 | מאת: ספיר

שלום יש לי בעיה רצינית במפרקים אני בת 18 לפני כ-שלוש שנים התחילו פריקות חוזורות של הכתביים שני צדדים עברתי 4 ניתוחים ועדין פריקות של הכתף עברתי 3 ארטוסקופיה ואחד בתל השומר והכל הרוס מבפנים .. עכשיו התחילו פריקות ברך נעילהת ברך הברך מסתובבת מגמישות וכאבים חזקתי התחילו במרפק גם פריקות וגם בקרסול ובאגן יש תזוזות קלות עכשיו כל פעם שמשהו מפתרק מחזירים בקלות בכל המפרקים אם אני עושה פעיות ספורט מתפרק זתומרת רק בהפעלת השריר! אבל הכתף יכול להיות מצב ששבועים שלושה אני יהיה עם כתף בחוץ עכשיו מה אני יכולה לעשות יש לי כאבים מאוד חזקים קיבלתי דרך ביטוח לאומי 100 אחוז נכות אבל זה לא עוזר אף אחד לא מצליח לפתור את הבעיה הזאת ובכתף אין יותר ניתווחים שאפשר לעשות ..אשמח מאוד אם תענה לי זה מאוד חשוב לנו ! תודה!

שלום רב עליך לפנות ליעוץ רפואי, לאורטופד כתפיים, אבחנה והמלצות לטיפול ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה, בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים