ממצאי MRI של ירך ימין

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

18/05/2012 | 14:54 | מאת: רונית

עקב גוש נמוש (כואב מאוד) באספקט המדיאלי של הירך הימנית, עברתי בדיקת MRI ולהלן הממצאים שקיבלתי: באספקט המדיאלי של הירך הימנית המרוחקת באזור הסימון בהיקף רקמת השומן התת-עורית מודגם תהליך זעיר בקוטר 6 מ"מ במישור הצדדי פנימי ובגובה 7 מ"מ בעל אותות נמוכים בסדרת T1, אותות בעוצמה בינונית בסדרת T2 ואינו עובר האדרה משמעותית לאחר הזרקת גדוליניום - ייתכן תהליך ציסטי זעיר - דרוש המשך מעקב סונוגרפי. מודגמים אותות תקינים מלשד הפמור הנצפה. אודה לכם על הסבר הממצאים.

שלום רב עליך להמשיך את הבירור אצל האורטופד המטפל. על סמך ממצאי בדיקת הדמיה לא ניתן לקבוע במה מדובר , יש צורך בהתרשמות קלינית כמו ועל פי זה לתכנן את המשך הטיפול בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים